Ervaar wat ons geluk in de liefde in de weg staat en begrijp hoe we het tij kunnen keren. Zodat het leven zoveel mogelijk een gelukkig leven kan zijn. Samen.

De nieuwste muziektheater voorstelling van psychologen en theatermakers dr. David en drs. Sarah Blom over het omgaan met liefdesrelaties – 9 en 23 mei en 6 juni 2019 in Buren (centraal gelegen – nabij A2/A15)

Door middel van de prachtige muziek en levensechte scenes kruipt u in de huid van Simon en Eva, een muzikant en manager met twee kinderen. Ze lijken tevreden met hun huwelijk, maar scene na scene zien we hoe hun liefde langzaam ontaardt in een duister spel van zelfbedrog, manipulatie en gespeelde onkwetsbaarheid.

Wanneer hun relatiecrisis het diepste punt lijkt te hebben bereikt, vinden ze de moed om het tij te keren. Ze krijgen de belangrijkste inzichten en handvatten uit wetenschap en praktijk om van hun liefde een succes te maken – om weer dichter bij zichzelf en elkaar te komen. Hun moedige strijd wordt een inspiratie voor ons allen.

Dichterbij gaat over een man en een vrouw, een moeder en een dochter, over strijd en aanvaarding. Dichterbij gaat over ons allemaal.

REGIE Gerard Evers
MUZIEK Misha Blom

PUBLIEKSREACTIES

‘Ik heb ontzettend gelachen, heb gehuild, werd verwonderd, ontroerd, en heb heel wat bijgeleerd. Deze voorstelling plant zaadjes die een mens veranderen. Schitterend acteerwerk, prachtige performance. Deze avond zal me nog lang nablijven’
– LAWRENCE VAN BELDER

In één woord: geweldig
– FRANCIS VAN DON

De kwetsbaarheid van de spelers is geweldig en zuigt je mee in hun relatie vol ups en downs… momenten van mijn eigen leven flitste voorbij
– WILHELMIEN KNAPEN

Een heftige avond
– MARGA VAN DAM

Zonder opsmuk, gewoon zoals het kan zijn
– MELIO WAGTHO

Een aanrader voor iedereen, muziek prachtig en pakkend
– SONJA WIERENGA

Het spel was indrukwekkend, goed gespeeld en confronterend
– JACQUELINE NOORBERGEN

Het heeft ons aan het denken gezet en gespreksstof gegeven voor onze eigen relatie
– JURGEN EN CAROLA VAN OOSTRUM

Zo intens en zo bijzonder….dit geeft ruimte voor groei……en bloei….
– Willie van Gent

RESERVEREN – GA HET OOK AAN!

De voorstelling speelt van 19.30 tot 22.30 uur in theater de Heuf in Buren (centraal gelegen – nabij A2/A15). Het toegangskaartje kost 42,50 euro inclusief koffie, thee, wat lekkers en een drankje.

– Reserveren met IDEAL: voor 23 mei klik hier, voor 6 juni klik hier, voor 26 september klik hier
-Wilt u anderen vertellen over DICHTERBIJ? Klik hier om de flyer voor mei te downloaden.