Dichterbij is dé nieuwe muziektheater voorstelling (met opzienbarende theaterlezing) in Nederland en België, van de makers van Dag Mama.
Hun nieuwste theatersensatie is er voor íedereen die zichzelf én zijn relatie beter wil begrijpen. En belangrijk, hierin méér geluk wil ervaren.

Dichterbij – Over de wereld van de intieme relatie

De prachtige muziek en levensechte scenes laten ons op aangrijpende wijze beleven hoe de relatie met onze ouders en onze vroeg kinderlijke ervaringen en levens trauma’s een onuitwisbare invloed uitoefenen op onze huidige relaties. Tegelijkertijd reikt ze alle inzichten en handvatten aan om ons beter met elkaar te verbinden – zodat het leven met elkaar zoveel mogelijk een gelukkig leven kan zijn. Voor iedereen.

Hoe ontworstelen we ons aan alles wat ons ooit heeft gevormd?
Dichterbij geeft antwoorden.

Simon en Eva staan voor een belangrijke uitdaging in hun relatie. Het dwingt hen tot een nietsontziende blik op zichzelf en elkaar.  Kunnen ze de waarheid aan?

De makers – Psychologie in Theater

Dichterbij is een idee van psycholoog-onderzoeker dr. David Blom en actrice-theatermaker Lydia van den Heuvel. Ze combineert het beste van praktijk en wetenschap met de kracht van muziektheater. Dichterbij laat je niet meer los.

David en Lydia werken samen met kinderpsycholoog en singer songwriter Misha Blom, ouderenpsycholoog en toneelschrijver Sarah Blom en regisseur Gerard Evers.

Eerder brachten zij de veelgeprezen voorstelling Dag Mama op de planken, over de zorg voor de kwetsbare ander. Nu is het tijd voor de kwetsbaarheid in onszelf.

Psychologie in Theater. Foto: Jorgen Caris – TROUW

Publiek over DAG MAMA

DAG MAMA ontving onder meer de volgende publieksreacties

Wondermooi (****) – Happinez

Een must. Indrukwekkend (****) – AD

Niet eerder zo tot in m’n ziel geraakt – Ida Samplonius

Meesterlijk – Adelheid Roosen

Reserveren – investeer in het leven en de liefde

Dichterbij speelt op 27 september 2018 van 19 tot 22 uur in theater Kunsthof de Heuf in Buren (centraal gelegen – nabij A2/A15). De prijs bedraagt 39,50 euro, inclusief arrangement van koffie, thee, wat lekkers en een drankje.

Klik op de volgende link om te reserveren: klik hier.

Theater KUNSTHOF DE HEUF. Centraal gelegen – nabij A2/A15